Stolt dotter!

Igår morse hoppade jag och musch in i husbilen och åkte för att möta upp Mami och Thomas i Strängnäs för ett dygn där. Mamma har precis tagit examen och blivit färdig pastor och idag var det dags för den stora examensceremonin och självklart ville vi barn vara på plats <3 

När vi kom fram till Strängnäs igår bjöd Mami och Thomas på lunch alldeles vid sjökanten. Så otroligt mysigt! Efter lunchen drog vi ut på sightseeing och jisses så mysigt Strängnäs är. Verkligen superfint! När vi kom tillbaka joinade även brors oss och så hängde vi i husbilen och bara njöt av kvalitetstid tillsammans innan det var dags att byta om och bege sig till en jättemysig restaurang där mamma och Thomas bokat bord. Vi hade verkligen en så mysig kväll. 

Kl 21 var vi tillbaka i husbilarna igen och vi fixade lite gottis och myste med tända ljus och sen satt vi och pratar non-stop tills klockan var efter 02. Så himla härligt att maxa kvalitetstiden och bara få vara vi utan barnen en gång. 

Vi sov som prinsessor inatt och i förmiddags var det dags att bege sig till kyrkan där mamma blev firad big time. Om du bara visste vad stolta vi är över dig mami som kämpat med studierna i flera år och att du går din "egna väg" oavsett vad. Du kommer att bli den bästa pastorn som världen skådat. 

Tack världens bästa Mami, Thomas och syskon för en fantastisk helg! Åh vad jag älskar att hänga med er. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Anonym

Hej.
Vart har du köpt halsbanden och svarta ”magväska”? ;-)))