Ett inlägg utan tråd!

Här kommer ytterligare några foton från de senaste dagarna... När jag är dålig på att blogga kontinuerligt så blir det en bildhög som liksom "blir över" och då blir det såhär rörigt ibland haha. Ingen röd tråd i inlägget utan bara random pics. Men hey, vi vet ju alla att det är bilderna som är roligast så här kommer dom! 

Sleeping beauty! 

(null)

Här är de; tjejerna framför sin favoritkorg med deras päron-favoritfruktmellis i vagnen på väg hem från förskolan. Älskar när människor gör sånt här! 

(null)

Vi hade målarstudio hemma i måndags kväll! Jag och Belle avslutade lite tidigare och gick för att ta ett bad och fem min senare möttes vi av... 

(null)

... Detta! OchLilys blick säger allt... "Oh shit pappa! Mamma kom på oss. Ska du eller jag förklara det här för henne eller ska vi bara springa härifrån så fort vi bara kan like there is no tomorrow...?" Haha dog! 

(null)

Jag och Hugo på kontoret igår. 

(null)

Denna lilla sötgroda imorse innan lämningen. Vissa dagar vill man bara ångra sig när man ska säga hejdå till barnen på förskolan och istället ta med sig dem hem igen och ha en hel lång mysdag tillsammans. Idag var en sån dag men jag behärskade mig och sa hejdå till älsklingarna som glatt skuttade in på avdelningarna båda två (ok skuttade var kanske en liten överdrift när det gäller den lilla men åtminstone inga ledsna miner..,) 

(null)