♥️♥️♥️

Om ni så fick en miljon chanser på er att gissa vad jag har gjort ikväll så skulle ni ändå inte klara av att lista ut vad jag har gjort... för jag har GRÅTIT! Det var flera år sedan sist. Och nu snackar vi inte en liten tår som trillar ner på kinden utan jag har fulgråtit i en timme. Hela min tröja var blöt när jag var färdiggråten! 

(null)

Vad har jag gjort för att förtjäna denna underbara människa i mitt liv? Älskade, bästa (pseudo)tvilling! Mitt allt, min andra hälft och min bästa vän. Jag tror helt ärligt att jag lämnade efter mig en del av mig själv när jag låg där i magen som mina syskon har plockat med sig ut en efter en när de föddes för kärleken jag känner till mina syskon går inte att beskriva bättre än att de är en del av mig själv. 

Jag kände hur tårarna började bränna redan när jag öppnade kartongen som paketet låg i och jag kände sis parfymdoft men när jag öppnade kuvertet med brevet så brände det inga tårar längre.. de forsade. 
 
Det här var det absolut finaste paketet jag någonsin fått och brevet kommer jag bära med mig i hjärtat så länge jag lever. Det gör kroppsligt ont att sakna en människa så mycket som jag saknar dig sis men jag väljer oftast att stänga av den känslan för att det helt enkelt blir för tungt att bära men idag öppnade du den dörren en gång för alla. Ikväll vill jag bara sätta mig på ett flyg till LA och stanna där hos dig tills min sis-bägare blivit påfylld igen. Men tack vare ditt paket så får jag åtminstone en glimt av dig här som en påminnelse om att vi är nära varandra även om avståndet mellan oss på kartan är extremt långt för tillfället. 

Älskar dig stjärnstopp bästa Joppla. 
Tack för att du är du och tack för att du är en del av mig ♥️ 


Bullmamman.se

❤️❤️❤️

Jopplas

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Brors

❤️❤️❤️❤️