Tröttisen!

Lily fortsätter att vara hängig och slö.. Jag vet faktiskt inte riktigt vad som är fel med henne för hon är varken förkyld, visar sjuktecken på andra sätt eller känns särskilt febrig (hon hade 38,4 igår men inte mer än så) - men sliten det är hon minsann. Normal leker denna lilla donna som hon alltid brukar även när hon är dyngsjuk och har 40 graders feber så det måste vara något annat den här gången. Hoppas det går över snabbt så hon slipper må så här längre. Vi har chillat mest hela dagen; tittat på film, haft spa igen x2 (favoritsysslan just nu), pysslat lite men den största delen av dagen har vi gosat i soffan med böcker eller framför tvn.

Eva kom förbi i förmiddags och smög ner ett kuvert till Lily i tjejernas brevlåda på lekstugan innan hon kom in och sa hej. Lyckan hos Lily när hon kom ut och hittade kuvertet i postlådan.. Bokmärkena som låg i kuvertet, tillsammans med ett brev, blev succé! 

(null)

Kvällens match slutade i vinst mot AIK. Woho! Äntligen lite poäng haha. Det är ändå lite speciellt att se bros spela och sen bli intervjuad i periodpausen på tvn - stolt syster HEJ! 

(null)

Vi har dragit igång massor att följa på tvn den här hösten så vi har en del att pricka av innan vi kan krypa ner här i vårt mysiga sovrum. Just nu följer vi Idol, Yellowstone, Kockarnas kamp, Älska mig och så missar vi ju inte en enda match som brors spelar. En hel del tv-tid nowadays med andra ord.. Men både jag och Johan har känt oss extra slutkörda den senaste tiden så vi ser det som kroppsrecovery.. Man har liksom i sig att det typ är dåligt att titta för mycket på tv men den här hösten struntar vi helt i det och njuter av att ligga inne i soffan och mysa framför en bra serie/film/match. 

(null)

Hoppas ni får en fin helg allesammans! Kram