Tisdag!

Idag hängde jag hemma på förmiddagen men sen gick jag och Hugo iväg till kontoret vid kl 10. Jag känner mig i princip som vanligt idag så operationen känns liksom avklarad nu. Skönt. 
Men jisses vilka brutalt fula ärr det ser ut att bli på magen. När man ser ihoplappningen så kan man nästan tro att jag är ihophäftad i något garage på någon bakgata någonstans men läkaren som opererade mig var den mest fantastiska läkaren jag någonsin träffat - det väljer jag alla dagar i veckan även om hans ihopstängning inte går till historien (åtminstone inte för att vara den bästa haha). 

(null)

När Lily kom hem i eftermiddags så hade hon med sig två små paket ifrån förskolan. Hon var lika spänd som oss när vi öppnade paketen och stoltheten när hon tog fram två pärlplattshjärtan som hon hade gjort till oss.. Älskade ungar säger jag bara <3 

(null)

Nu har jag precis tryckt i mig en påse linschips  med dill och gräslökssmak och en halv marabou. I helgen träffade vi Thomas dotter som är hälsogurun herself och jag frågade ut henne om vad jag borde göra annorlunda för att min kropp ska må bra inifrån. Hon gav mig några basicråd och ett av dem var (såklart) att skippa socker... och det rådet tog jag till mig men sen åkte det ut genom andra örat sekunden senare. Hur kan det vara så fruktansvärt svårt att äta bra och rätt för att kroppen ska må så bra som möjligt?? 

Anonym

Gröna skjortjackan😍🤩