Reality i dubbel bemärkelse!

Veckans vlogg är direkt ifrån sjukstugan och där händer det absolut ingenting. Det är med andra ord den sämsta vloggen hittills (jag är fullt medveten om det haha) men jag tänkte att det kanske var roligare att se den tråkiga verkligheten och mina funderingar kring livet än ingenting alls. Sorry för lite upprepning också.... Jag bestämde mig först för att inte publicera vloggen och skrev därför ett blogginlägg om filmtips istället, men sen ändrade jag mig och la ut vloggen ändå och eftersom den redan var färdigredigerad orkade jag inte göra om den. 

Jag har den senaste tiden tröttnat så himla mycket på allt fake kring sociala medier och allt man gör för att allt ska se bra ut. Därför kändes det konstigt på något sätt att inte dela min verklighet bara för att jag är inne i ett vidrigt, fruktansvärt smärtskov och på toppen av det har varit hemma hela veckan med sjuka barn. Det är ju verkligheten om något även om det är vansinnigt tråkigt, men ingens liv är ju roligt och händelserikt jämt liksom och jag antar att det är det jag vill förmedla. Ta ner alla på jorden lite istället för att haka på "hetsen om det perfekta livet".  

Igår var vi till Öregrund en sväng och handlade lite och så köpte vi med oss fika hem ifrån Wilmas. Det kan ha varit den godaste biskvin jag ätit någonsin. Där snålades det inte på smörkrämen minsann haha. 
Igår kväll var vi på middag hos några vänner. Supermysig kväll verkligen!  Och idag är vi ute på äventyr. Händelserik helg får väl väga upp för de senaste veckornas sjukstuga. Jag mår fortfarande likadant och har ap-ont men nu får en högre medicinnivå och lite mer aktivitet gå före att vara duktig och hålla nere medicinnivåerna. Det är jag fasiken värd. 

(null)

(null)