”Inga pojkar eller småtjejer!”

Imorse var Lily inte sig lik alls. Hon gick och satte sig i soffan direkt när vi kom ner imorse och sen ville hon sitta i mitt knä när vi åt frukost - det händer aldrig! Så vi bestämde att hon skulle vara hemma från förskolan idag och det var ett bra beslut. Hon har varit slö, hängig och gosig hela dagen idag. Men jisses så mysigt vi har haft det, hon och jag. "Bara Lily och mamma idag. Inga pojkar eller småtjejer!" sa hon pirrigt imorse när Johan och Belle åkte till jobb och förskola. "Vi kanske kan ha spa och titta på fina saker?" sa hon sekunden senare. Vi gick raka vägen upp till "garderoben" och tog fram mitt smyckeskrin (det är den som är "fina saker") och så satt vi där och tittade och provade och hade spa med lypsyl följt av att måla naglarna. Som hon njöt lilla älsklingen! Jag också såklart. 

(null)

Vi tog en promenad för att få lite frisk luft, hälsade på jobbet en snabbis och så var vi och handlade lite innan vi gick hem för att baka lite bröd (Lilys önskan). Nu ligger våran största lilla prinsessa och vilar och jag har precis pratat med sjukhuset för att göra en del medicinjusteringar.. 

(null)

Trots mitt katastrofala mående så är den här torsdagen en av de bättre på länge. Finaste Lily - min absolut bästa minibästis <3 Bullmamman.se

L I L Y!❤️