En tisdag helt i min smak!

Vi hade en supermysig eftermiddag och kväll i tisdags. Mami och sis med barn kom till oss lagom tills det var dags att hämta Lily och Belle från förskolan. Vi promenerade och hämtade dem och sen tog det sin lilla stund att promenera hem igen för barnen hade 275 ärenden längs vägen; hoppa i vattenpölar, titta på en larv, jämföra färger på löv, titta hur ett bananskal ser ut som någon hade slängt på marken och sen legat ute i några dagar, hoppa i några fler vattenpölar, välja flaggor (lönn-löv) som om det vore det viktigaste beslutet i livet, plocka upp skräp så att naturen blir glad igen... När man lägger all stress åt sidan är det ganska trevligt att göra saker på barnens vis. 

Väl hemma blev det lek i lekstugan medans middagen lagades som fina Mami och musch hade med sig till kvällen! <3 Vi åt när Johan kom hem från jobbet och sen blev det till att lägga barn som var supertrötta. Mami la våra barn och jag la mina favoritkillar medans musch plockade undan efter middagen. Sen blev det girls night. Mami hade med sig massagebänken och så fick både jag och musch massage. Massage är livet!! Åh vad jag älskar massage. Sen satt vi bara och pratade tills klockan sprang iväg och blev alldeles för sent..

Igår morse möttes jag av fina prydligt vikta högar med kläder och tvättberget som vi samlat på oss efter att ha tömt stugan var helt borta. Mami hade tvättat hela natten typ. Det finns inte många som min Mami... <3

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)