Dagens positiva!

Den här dagen kommer inte gå till historien men vi kör dagens positiva bara för att lyfta den något. 

1. Belle-bus leende får mig att smälta som inget annat. Hon är minst sagt en charmig filur. Mitt hjärta går i bitar av denna lilla underbara människa och jag älskar henne mer och mer för varje dag som går. Att hon är våran? Svårt att ta in. Perfektion på våra ungar HEJ. 

2. Finaste svärmor ringde imorse för att kolla läget och kom och hämtade Belle en timme senare utan att jag ens behövde be om det då jag har spenderat natten i badkaret like old times och skrapat ihop 3 h sömn inatt mellan kl 3-6.. Tänk att världens bästa man hade världens bästa föräldrar som blev en del av min världens bästa familj. Livet tar men oj vad livet också ger. Vad vore livet utan er? 

3. Belle sover hos svärisarna inatt så jag och Lily fick kvalitetstid bara vi i eftermiddags under promenaden hem efter hämtningen och sen även hemma tills Johan kom hem vid 17. Vi hade myskväll bara vi tre och jag älskar dessa kvällar där kvalitetstiden tillsammans blir maxad och inte bara en del i ekorrhjulet. 

4. Jag och min älskade sis och andra hälft på andra sidan Atlanten har pratat i över två timmar ikväll. Jag saknar henne så att jag går sönder ibland för det är inte menat att bo så här långt ifrån varandra när man är som ett. Ingen, ingen, ingen på den här jorden känner mig som hon och jag vet att det är lika även åt det andra hållet. Vi är typ de enda som kan spela sällskapsspelet ’Med andra ord’ utan att ens säga ett enda ord under hela spelet och ändå vinna. 
En blick, en suck, en mening, en liten rörelse, inte säga något alls och BAAM så är man inne i den andras huvud och förstår exakt allt bara sådär. Det är fint att ha en syster som samtidigt är ens bästa vän. 

5. Johan. Johan. Johan. Om ord ens räckte till. 


God natt! Hoppas jag kan skrapa ihop lite mer sömn inatt och hoppas att ni alla får en fin fredag imorgon. Kram

(null)

(null)