Veterinären!

Idag har jag och svärmor varit in till veterinären i Uppsala igen med Hugo för att följa upp helgens akutbesök. Åtta veckors restriktioner av bärande/lyftande har börjat för min del efter op (så även åtta veckors celibat, men det kan vi gå djupare in på någon annan gång när jag har smält det lite mer). Jag tänkte att jag skulle klara av dagens veterinärbesök alldeles själv eftersom att det inte borde behöva bli några lyft... men så kom jag på att Hugo måste in i bilen på något sätt. Det är ju jättekonstigt att fråga någon förbipasserande om de kan lyfta in hunden i bilen (vilket var min första lösning på problemet) men finaste svärmor hoppade in som bärare och chaufför och följde med. Tack bästa!  <3 

Hugos värden hade gått ner helt galet mycket. "Muskelpåverkan" hade gått ner från 680 till 4 och sänkan hade gått från 190 till 17 så medicinen och smärtlindringen verkar ju göra sitt. Dock vill han fortfarande inte gärna att någon rör hans mun/käke och huvudet vrider han bara åt ena hållet, så vi ska tillbaka igen om en vecka (det fanns inga tider för att kunna söva honom förrän då... älska sjukvård!)
Han mår så mycket bättre och äter igen men man märker att han inte mår bra för han drar sig gärna undan där det är lite lugnare. Han vill ju gärna vara mitt där allt händer i vanliga fall. Men det känns otroligt skönt att det åtminstone inte verkar vara något jätteallvarligt! 

Jag köpte några pannband av någon kvinna som skrev på fb (innan jag tog bort fb för 1 mån sedan) att hon hade så dåligt med pengar så att hon inte skulle kunna köpa julklappar till sina barn och därför hade hon börjat gjort pannband för att sälja så att hon skulle få ihop lite pengar. Well, she got me samma sekund som jag såg det och jag beställde 9 stycken direkt (matchande; 3 till mig, 3 till Lily och 3 till Belle). Välgörenhet när man förenar nytta med nöje. 

(null)

Nu kom Johan precis in efter en lång arbetsdag och nu ska jag och Johan skåla med glögg till drömprogrammet Grand designs Sverige. Trevlig kväll allesammans!