Söndag!

Vi började dagen med maxat familjemys i stora sängen imorse. Tjejernas morgonbus är det gulligaste jag vet. 
7.30 gick vi upp och åt nybakta scones till frukost tillsammans med stekta ägg (färskare ägg får man leta efter - direkt ifrån hönorna på farbrors gård igår haha) och en smoothiejuice på enbart frukt och bär. Jag älskar btw fortfarande stekta ägg med maggi lika mycket nu som för fem år sedan när jag smakade Maggi för första gången. Ah det är så gott!! 

(null)

Efter frukosten hade jag och Lily biomys ute i kontoret alldeles själva utan småtjejer och pappor (på hennes önskan) och det var dagens höjdpunkt helt klart <3

(null)

Efter frukosten och bion så drog vi iväg på en liten sopsväng för att slänga återvinningssopor samt hälsa på PET-monstret som äter upp alla våra flaskor. "Oj vad han var hungrig idag!" sa Lily efter pantningen haha. Och det var han verkligen. 300 kr i pant.. Skämskudden var helt klart på.

(null)

När vi kom hem blev det lite mys och lek tills svärisarna kom över på tacos vid 15. Och sen var det dags för hockey. Såå spännande match men efter förlängning blev det tillslut förlust. Typiskt. 

(null)

Vi har haft en bra helg trots att jag går runt med en frustration i kroppen starkare än jag någonsin känt tidigare. Men vad gör väl det om 10 år.. Hoppas att ni får en mysig söndagskväll! Vi ska äta godis, kolla på Så mycket bättre och Idol. Det får bli redigering av vloggen imorgon istället... Men imorgon kväll lovar jag att ni har en ny vlogg att fördriva lite tid till. Kram på er!