Personalbrist och mys med stora tjejen!

Imorse åkte vi och lämnade barnen som vanligt på förskolan, men när vi väl kom till förskolan så var det väldigt lite personal på plats. En vikarie på hela Lilys avdelning, men de sa att de trodde att de skulle få ihop det ändå. Kort efter att vi åkt vidare till jobbet så fick vi mail från förskolan om att man gärna fick ha barnen hemma om man hade möjlighet pga personalbristen som i sin tur är en följd av Corona. Jag gjorde bedömningen att det gick att ha Lily hemma.. Belle är fortfarande svår att ha själv en längre stund så länge jag inte får bära för man lyfter de små liven mer än vad man tror och Johan hade ingen möjlighet att komma ifrå . Men ett barn mindre borde ju bara bättre än inget tänkte jag. "Men mamma. Varför var jag bara på förskolan en liten kortis idag?" frågade Lily exakt 72 ggr. Hon tyckte att det var lite busigt att åka hem igen redan efter frukosten och jag spädde på det ytterligare; mysdag bara hon och jag en helt vanlig torsdag <3.

Vi var på jobbet tills klockan var närmare 13 (städ var hemma hos oss och då är det lättast att hålla sig hemifrån för allas skull) men jag och Lily hann ge oss ut på ett litet äventyr och så hann vi greja lite på jobbet. Lily trivs på jobbet vilket är tur. "Undra om pojkarna är där idag?" frågade hon när vi var på väg till jobbet efter att jag hämtade upp henne på förskolan runt kl 9. Det är ganska gulligt att hon refererar Johans anställda till "pojkarna" haha. 

När vi kom hem hann vi med lite lek och tvätt innan det var dags för dag-bio tills Johan och Belle kom hem. Ibland är easyway den enda vägen och då får det vara så... 

(null)

Hoppas ni haft en fin dag! Vi är taggade på helg imorgon <3 Kram