Mysig söndag HEMMA!!

Vi har haft en väldigt lugn och mysig dag. Jag låg kvar i sängen till 8.30 medans family gick upp en timme tidigare och åt frukost och kollade på Lotta på Bråkmakargatan. Som jag njöt av att ligga där uppe i sängen och höra dem busa och greja. Älskade family! 

Efter min frukost klädde vi på oss och gick ut och njöt av det underbara vädret. Vi satte upp julbelysningen på huset, tog äntligen tag i carporten, barnen cyklade sista gången för i år och sen plockade vi bort allt sånt också. Nu är vi nästan redo för vinter. Vi ska bara tömma alla blomlådor osv, sen kan snön komma! 

Efter utehäng gick vi in och åt lunch och sen gick jag och Belle upp och sov i två timmar. Jag har snittat typ 3 h sömn per dygn på sjukhuset men nu när jag väl är hemma så har jag kunnat sova desto mer. 

Ikväll har pappa och Maria varit här. Johan gjorde vansinnigt goda hamburgare, vi har kikat brors hockeymatch, barnen har fått lekt av sig massor och så fikade vi glass och bär innan pappa och Maria åkte hemåt igen. Barnen badade, sen Bolibompa och nu sover de sött i sina sängar! 

Nu ska vi kolla ikapp lite Top Dog. Imorgon är det ny vecka. Jag kunde inte njuta mer av att vara hemma! Jag känner mig som ett plåster på både Johan och barnen (Hugo också såklart men jag försöker ge honom lite space eftersom han inte är så pigg) men det får de ta ett tag framöver. Som jag har saknat dem!!! 

(null)

(null)

(null)

(null)