Älskade lilla vän!

Vilket dygn. Är det inte det ena så är det det andra...

Jag fick äntligen åka hem ifrån sjukhuset igår em. Johan kom och hämtade mig vid kl 17 efter de sista kontrollerna. Jag har lågt blodvärde, lågt blodtryck och hög puls och har haft det sedan jag kom in till sjukhuset men pulsen har gått ner något nu när smärtan är under kontroll och i övrigt såg allt bra ut. Sååå mysigt att äntligen få komma hem! 

Jag möttes av marschaller, blommor, presenter ifrån alla möjliga olika håll, men framförallt så möttes jag av världens underbaraste små minimänniskor som var glada över att få hem sin mamma igen. De kom springandes ut ifrån dörren i pyjamas med små prinsesskronor på sig. De satt och hade lördagsmys i soffan med mami med massor av tända ljus, frukt och popcorn och så sina nya små prinsesskronor på huvudena innan vi kom. Jag dog sötdöden! 

Men vi hann knappt komma hem och pussa på varandra förrän Hugo började bli väldigt dålig. Han har blivit mer och mer sänkt de senaste dagarna och Johan har bara antagit att det var för att han saknade mig helt enkelt. Han har känt igenom honom flera gånger men det har liksom inte verkat som att det har gjort ont någonstans. Men det har bara blivit sämre och sämre och igår under dagen medans Hugo var hos svärisarna så ville han knappt göra någonting alls. Så igår kände vi igenom honom lite extra och när vi kom till munnen så började han skrika hysteriskt. Åh lilla älskade Hugo. Han hade så himla ont och blev alldeles panikslagen och bara skakade <3
Det var bara för Johan att ta med sig Hugo och åka in till Uppsala igen för att Ultuna skulle få kolla på honom. De fick vänta i flera timmar och efter massa smärtlindring osv så bestämde veterinären att de ville ha kvar Hugo över natten. Johan kom alltså hem utan våran femte lilla familjemedlem vid 03 inatt. 

Efter lunch idag så ringde de äntligen från Ultuna och då hade de tagit massa prover på Hugo, givit honom smärtlindring och undersökt honom så gott det gick. Han hade jättehög sänka och väldigt hög "muskelpåverkan" (vad nu det betyder) och slutsatsen utan att egentligen ha undersökt honom ytterligare (på grund av att det behövdes en sövning för att han hade så fruktansvärt ont) så är det troligtvis att det är något med hans käke. Men han svarade bra på alla mediciner, antibiotika, muskelavslappnande, smärtstillande osv. så de tyckte att han kunde få komma hem och vila över helgen och sen ska vi komma tillbaka igen på måndag för röntgen och fortsatta kontroller. De hade inte tillräckligt med resurser för att kunna göra det nu under helgen och de tyckte inte att det var tillräckligt akut för att åka vidare i Sverige i jakt på någon som kunde göra det. Så nu ska vi pyssla om vår lilla prins och vila honom så gott det går tills måndag! Han fick med sig mediciner hem så att han klarar sig ett par dagar. 

Jag inser hur skadad man blev efter historien med Edward. På mindre än ett dygn gick han från fullt frisk till död och paniken slog på ganska snabbt nu när vi var tvungna att åka in även med Hugo. Lyckan är total över att han åtminstone är hemma igen även om han fortfarande inte mår bra! 

(null)
Bullmamman.se

Älskade ljuvliga bästa Hugo!❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Joppla

Älsklade Hugo!!!!! ❤️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson