Jag lägger mig platt!

Jag är inlagd på sjukhuset och det är anledningen till varför jag varit lite borta härifrån de senaste dagarna. Förhoppningsvis får jag äntligen hjälp till att ta kontroll över situationen igen. 

Jag kom in till Akademiska strax innan kl 16 i onsdags em. Efter att ha tillbringat några timmar på akuten så blev jag tillslut inskriven och uppflyttad till avdelningen för inläggning. Ytterligare några timmar senare så skrev jag ut mig själv pga extremt dåligt bemötande. Hade jag haft energi så hade jag anmält dem men det kommer aldrig hända. Efter 6 h på sjukhuset utan någon som helst smärtlindring och en personal som behandlade mig som skit så valde jag att lämna. Jag mådde för dåligt för att orka bli ifrågasatt, misstrodd och pissad på av sjukvårdspersonalen och jag orkade ännu mindre kriga till mig hjälp så jag gav upp och åkte hem igen. 
Både läkaren och sjuksköterskan ringde mig på vägen hem och bad om ursäkt för hur jag hade blivit behandlad och "om jag kom tillbaka igen så lovade de att jag skulle få hjälp nu".. Jag tackade för att de åtminstone bad om ursäkt men jag åkte ändå vidare hemåt då förtroendet för dem var lika med noll. Läkaren lovade att återkoppla med mig på morgonen för att försöka hitta en plan till mig, men såklart var det ingen läkare som ringde upp. 

Onsdagen

(null)

(null)

(null)

Efter mycket om och men så fick jag igår em tillslut kontakt med en bra läkare som lovade att de skulle hjälpa mig med inläggning om jag kom tillbaka. Den här gången var bemötandet precis som det ska vara och det var en enorm lättnad att få ta av sig sin rustning som jag alltid tvingas ta på mig när jag åker till sjukvården och istället bara vara sjuk, lägga mig platt och ge dem förtroendet att hjälpa mig. Jag blev inlagd efter ett par timmar och äntligen fick jag smärtlindring.

(null)

(null)

Jag har fått väldigt mycket medicin under natten och hjälp att sova, så jag däckade och sov djupt mellan 00-06. Så skönt. 
Idag är det fortfarande lika illa men nu väntar jag på läkarronden och så får vi se vad planerna blir för dagen. 

(null)

Hoppas att ni får en fin fredag! Kram Bullmamman.se

Love you!❤️❤️❤️