Hejdå livmoder!

Alltså TACK TACK TACK underbara människor! <3

Jag kan inte ens beskriva med ord hur rörd jag är över alla underbara människor som finns omkring oss; Alla våra nära och kära såklart som jag sedan innan redan VET att alltid finns där i vått och torrt, men det har också varit såå många lite (eller till och med mycket) längre ut i bekantskapskretsen som har hört av sig och berättat att ni finns där för oss, erbjudit sig att hjälpa till, stöttat, peppat, skickat kärlek i oändlighet och varit så himla underbara. Fina, fina människor <3 Jag ÄLSKAR fina människor!!!! Tack till er alla! Ni är bäst!!
Det är ju ingenting ont som inte för någonting gott med sig - herregud vad kärlek jag/vi har fått de senaste dagarna på olika sätt. 

Operationen idag gick bra. Jag opererades mellan 9-12 och sen var jag på uppvaket till kl 17 innan det var dags för att komma tillbaka till avdelningen igen. Läkarna var nöjda med op och om dom är nöjda så är jag nöjd. 
Edan har börjat krångla lite och tar bara på vänster halva av magen nu medan den högra halvan är back to normal. Men hey, bättre med hälften smärta än helt. 
Jag mår faktiskt förvånansvärt bra för att vara nyopererad och livet utan livmoder känns okej så här långt, haha. Men jag förbereder mig på att det kan kännas lite värre imorgon. Det känns som att andra dagen alltid är värst. 
Jag har tagit några varvs promenad här på avdelningen och försöker "komma tillbaka" nu på alla plan. Jag vet att jag ska ut härifrån snart och det gäller att jag vänder nedåtspiralen nu och peppar igång igen istället. Det ÄR tufft, men vad ska man göra?
Nu känns det åtminstone som att smärtskovet/smärttoppen är bruten och det var ju det som var målet från första början. Sen blev det ju operation också mitt i allt. Win.
Allt jag vill nu är att läka kroppen och knoppen (suck, använde jag verkligen det uttrycket?), åka hem till min lilla familj (saknaden efter Johan, Lily, Belle och Hugo är värre än allt annat just nu) och sen så får man väl liksom ta en dag i taget helt enkelt. Jag vet att jag kommer komma tillbaka, jag vet bara inte riktigt hur än.

(null)

Annso

❤❤❤

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Jopplas

❤️❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️♥️
Evelina Nilsson