HEJ sjukstuga!

I fredags natt blev Belle förkyld och igår hakade jag på förkylningståget.. Inatt hörde jag Johan viska att "jag har också ont i halsen nu" och imorse valde vi att ha Lily hemma bara för att se om även hon skulle följa med... och det var minst sagt rätt beslut för hon har också halkat dit och blivit mer och mer förkyld under dagen. Så man kan säga att det är sjukstuga deluxe här hemma just nu. 

Fast för min del är förkylningen det minsta problemet just nu. Jag har så fruktansvärt ont. Vidrigt ont. Min egna teori är att jag ännu en gång har hela buken full av blod/vätska (jag ser ut att vara i 7:e månaden för att jag är så svälld) och det i kombination med att jag opererades för ett par veckor sedan och har en hel drös med nya "ärrbildningar" som endon kan grotta in sig i ger mig sämsta möjliga utgångsläge. Men är det något som jag kan vid det här laget så är det "sämsta möjliga utgångsläge". 

Idag har jag och den här lilla tjejen pysslat, jag har tvättat alla fönster på nedervåningen medan Lily tvättade fönstret på hennes lilla hus (lekstugan ofc) och så har jag äntligen börjat redigera vloggen. Det tar nog lite längre tid än planerat att få ut vloggen med tanke på att båda barnen är hemma från förskolan men den kommer när den kommer. 

(null)Bullmamman.se

Åh krya på er!❤️ Och nu känner jag mig sämst... då är det väl bara att dra igång med fönstertvätt någon dag i veckan för min del också. Om du pallar det med vidrig smärta, förkylning och sjuka barn. Då ska nog jag palla med det 🤦🏽‍♀️😅