Gull-rumporna!

Idag har det blivit adventsfint här hemma. Äntligen börjar det smyga sig på liite julfeeling åtminstone, även om det fortfarande känns som höst. Medans Lily och Belle var på förskolan så flyttade lilla tomtenissen in för året också och det var minst sagt två spända tjejer som spanade in nissens lilla dörr så fort de kom hem i eftermiddags. 

Gulligaste ungarna i klänningar från när jag och mina syskon var små. Tänk att dessa klänningar är typ 28 år gamla and still going strong. Det är väldigt många som säger att Lily och Belle är kopior av mig och Josefin när vi var små. Det är nästan samma åldersskillnad mellan Lily och Belle som det är mellan mig och Josefin, jag var ljus och Josefin var mörk, Lily är väldigt lik mig i sättet och personlighet medan Belle är väldigt lik Josefin. 

(null)

Vi tjatade kvar mamma ännu en natt (hon var visserligen inte så särskilt svår att övertala så vi behövde inte tjata särskilt mycket) och vi har haft en såå mysig kväll. Nu sover barnen och vi kikar hockey. Brors har hunnit gjort ett (sjukt snyggt) mål redan. Det är mål för honom fjärde matchen i rad nu och han leder både interna poängligan och målligan. Det går bra nu. Jag är mer stolt över honom än vanligt  (och då ska det tilläggas att jag är extremt stolt i vanliga fall också haha) men det är sjukt tråkigt att man inte kan se matcherna och supporta på plats. Det var ju våran veckas höjdpunkt förut innan Corona kom och förstörde allt. Men det är väldigt smidigt att se matcherna på Cmore också. Just ikväll var det  faktiskt väldigt skönt att sitta hemma i soffan och titta under en varm filt med massa tända ljus och en chipsskål i knät. 

Helg hörni! Njut! Kram från mig. 

Bullmamman.se

Men gulligaste bilden!!!💕😍

Svar: ♥️♥️
Evelina Nilsson

Joppla

❤️❤️

Svar: ♥️♥️
Evelina Nilsson