Evis (saknar sin) vardag!

Det är helt galet vad jag saknar mina älsklingar där hemma. Lily frågar när min mage inte ska göra ont längre så att jag kan komma hem från doktorn (hon älskar dock att titta på "sprutorna" som sitter i mina armveck och på halsen, superspännande) och Belle tycker att det är jättekonstigt att jag är i telefonen istället för att vara hemma med dem. Hon blänger mest på mig eller så blir hon ledsen så fort vi ska försöka prata över FaceTime. Hugo blir alltid lite konstig när inte barnen är hemma och tydligen är han likadan även nu när jag är borta. Och Johan är ju Johan liksom - han klarar man sig bara inte utan. Jag saknar vardagen hemma såå obeskrivligt mycket. Tänk att jag inte har träffat min familj på ÖVER EN VECKA!!! Total isolering ifrån omvärlden här på avdelningen. 

Här är några bilder ifrån sista dagen hemma innan jag blev inlagd.

Lily hade så jobbigt med att försöka få Belle att inte riva vår lilla by som vi hade byggt medans Belle sov middag. Och Belle försökte verkligen att vara försiktig... men det gick inte. Vips så låg allt i ruiner. Åh Lily stackarn haha!

(null)

Då gick vi och gjorde färgglad raggmunk till lunch istället. 

(null)

Färg gör ju faktiskt allt lite roligare. 

(null)

Det känns så himla mysigt att vi har december framför oss och jag har en känsla av att jag inte kommer att märka av de hårdare restriktionerna kring Corona den närmsta tiden - jag vill ändå bara vara hemma och mysa med min lilla familj så mig gör det absolut ingenting. Åh tänk att det är första advent nästa helg! Julkänslan existerar inte alls än så länge för min del, det känns ju fortfarande som höst, men det blir mysigt att komma hem och fixa med lite ljusstakar, tända massa ljus, fixa belysningen ute och bara mysa runt hemma. Jag älskar vårt hem mer än någonsin just nu och jag saknar allt som har med det vanliga livet att göra. Jag kommer nog till och med att njuta av att plocka ur diskmaskinen, tvätta enorma tvättberg och plocka leksaker från golvet i oändlighet på kvällarna en vääldigt lång tid framöver. 

Ååh! Nu vill jag verkligen bara hem!!