Tredje advent och lucia i ett!

Idag har vi haft en riktig jul-dag. Vi började dagen med sovmorgon för hela familjen till kl 08. När vi kommit upp så tittade vi på lucia på tvn, sen åt vi gröt till frukost och efter det var det äntligen dags att klä granen. Lily klädde granen huur länge som helst och hon tyckte verkligen att det var såå mysigt. "Mer kulor! Mer kulor!" sa hon om och om igen när de kulor som jag lagt fram började ta slut. "Jag vill ha heela granen full!!" Åh älskling haha. Jag tänkte att vi skulle ha lite lagom med kulor så jag tog bara fram ett visst antal kulor men eftersom hon älskade att klä granen så mycket så tömde jag alla våra julkule-förråd och lät henne maxa. Det här med jul för sin egen skull är som bortblåst sedan man fick barn. Nu är julen till 110% för barnens skull (och som jag älskar det!) 

(null)

Efter att granen var klädd pysslade vi lite och åt lunch, sen åkte vi till svärisarna för tredje advents-mys.

(null)

Jag är en sån som aldrig bara somnar utan jag måste liksom bestämma mig för att somna (antar att våra barn har fått det efter mig) men idag var jag så galet trött så tillslut somnade jag i soffan hos svärisarna i några minuter. Lily kom och klappade på mig flera gånger medans jag sov. Hon har börjat kalla mig för "lilla mamma!" med så mycket kärlek i rösten så att jag smälter varje gång... Gohjärtat! 
Självklart blev det lite luciatåg och luciasånger dagen till äta efter middagen. 

(null)

När vi kom hem blev det biomys. Tjejerna fick först köpa biobiljetter inne och sen så fick de köpa popcorn och dricka ute i kontoret innan det var dags för bio. Lily tycker att det är så himla mysigt när man fixar lite extra till dem. Och Belle har tagit det här med ’följa John’/’copy-paste’/ (eller kalla det vad du vill) till en helt ny nivå. Allt (och då menar jag verkligen allt) som Lily gör gör Belle en sekund senare och hon går nu under namnet "svansen" här hemma. 

(null)

Jag har alltid sett mig själv som en typisk pojkmamma men nu känns det så himla självklart att det var två prinsessor vi skulle få. Tänk om dom hade blivit pojkar istället? Konstigt haha.  Åh vad vi är tacksamma för er (jag tror dock inte att Johan skriver under på detta i just precis denna sekund för nattningen där uppe går inget vidare as we speak och matchen tickar på hahaha). 

Hoppas ni haft en fin helg! KRAM Bullmamman.se

Åh älskar popcorn-”lådorna” 🍿😍 du är grym!🌟

Svar: Jag också 😍👌🏼 DU är! ♥️♥️
Evelina Nilsson