Rörteam och pepparkaksdeg!

Igår körde vi en hel hemmadag. Johan och Belle drog till Rörteam en sväng för att kolla in inventering medans jag och Lily var hemma och bakade pepparkakor. Rörteam är företaget som Johan och hans vän Martin köpt och tar över efter nyår. Johan fick erbjudande om att köpa det i våras och fick den briljanta idén att ta med Martin på det och jag tror att det kommer bli grymt!! Johan kommer till största del att vara passiv ägare medans Martin kommer jobba heltid och driva företaget. Johan kommer jobba kvar som vanligt med sitt Elservice men tanken är väl att det kommer vara en hel del samarbeten företagen emellan. Det är många som frågat om det och här har ni nu den informationen ni behöver för att känna att ni är lite insatta haha. 

Nu till något annat.. Det här vill ni säkert inte ens veta men jag berättar det iaf.. Jag har snöat in mig helt på pepparkaksdeg. Jag har ätit 2 kg (!!!!) pepparkaksdeg under december månad, och då är inte ens vanliga färdiga pepparkakor inräknat i det. Äntligen har jag börjat ledsna lite på pepparkaksdeg och pepparkakor men det tog sin lilla tid haha. Så här i efterhand känns det ganska äckligt att gå och småäta pepparkaksdeg ifrån kylskåpet men när man är i det så känns det fine haha. 

Igår kväll drog jag igång storrensning ute i kontoret och till min lycka hittade jag ännu en låda med kläder från när vi var små!! Så mycket fint!!! 

(null)

(null)