H&M levererar!

Idag har jag varit in till Akademiska för ett läkarbesök. Jag må ha sågat många läkare genom åren men min Mats klättrar uppåt på stegen för varje dag som går. Det känns som att det tar ett tag för läkare att förstå sig på mig och hur jag fungerar. Vägen dit är väldigt tuff och frustrationen längs vägen är total för mig som patient - att vara helt utlämnad till läkare som redan innan tror sig ha en bild av hur allt är (för att de har träffat såå många patienter innan mig som fungerat på ett visst sätt och därför tror de att alla fungerar likadant - min egna teori). Men nu förstår han och det är såå skönt. 
Det känns på något sätt både så extremt hopplöst och samtidigt så hoppfullt alltihopa just nu. Jag vet att de båda är totalt raka motsatser av varandra men det känns allmänt ganska svajigt allting just nu; måendemässigt, framtidsmässigt, energimässigt.. Men vi kör bara på tills vidare så får vi se lite vad som händer framöver. Mitt mantra fortsätter: tänk inte, bara gör. 

Nu hoppar jag från allvarligt till ytligt men sånt är ju ganska trevligt ibland... Hur fin är inte min.. vad är det ens? Jacka? Jag är nykär i H&M. Det är galet vad de har ryckt upp sig den senaste tiden. Jag ääälskar allt och skulle seriöst kunna shoppa ihjäl mig. Jag har aldrig varit en H&M tjej men jisses vilken H&M tjej jag har blivit. Dessutom har my sis sålt in tunna strumpbyx-strumpor till mig och jag är helsåld även på det. Ni vet såna där "tantsrumpor" i nylon som man drar upp till knäna. ÄLSKAR!!

(null)

(null)

(null)Bullmamman.se

Men hur vacker!!!🙈😍❤️

Svar: Ska du säga... ♥️♥️🌟
Evelina Nilsson