En dag i sååfa!

Vissa förmiddagar är ju mysigare än andra... Och den här morgonen var väldigt lugn och mysig. Jag är inne på fjärde säsongen av The Crown nu och jag gillar den verkligen. Utöver den så har vi sett The undoing nyligen och den var väldigt bra tyckte vi. Nu senast kikar vi på Industry och den gillar vi också båda två. 

(null)

Trots att vi har adventsljusstakar i fönstren, granen har fått flytta in, ljusslingorna sitter på huset, vi äter tomtegröt nästan dagligen, jag har ätit 1,5 kg (!!) pepparkaksdeg de senaste två veckorna (och lika mycket till fast i färdiggräddade pepparkakor), vi är inne på tredje lådan skumtomtar och jag använder julstrumpor dagligen... så har jag noll julkänsla! Aah!! Ska jularna framöver vara så här? Ingen snö, bara regn och slask och grått och trist. 

Jag och Hugo gav oss ut på en promenad för att hämta ett paket på posten (heter det ens posten längre eller heter det bara utlämningsställe?) som visade sig vara ifrån våra världens bästa smålänningar. Det känns nästan overkligt att Fanny, Linus och Elliot har fått en till liten familjemedlem som heter Noel - och vi får inte träffas pga Corona och allt?!?? Jag tror aldrig att det har gått så här långt tidigare emellan tillfällena då vi träffas. Vi brukar ju normalt träffas många gånger per år trots de 55 milen som skiljer oss åt men det här året har varit annorlunda på många sätt. Som vi saknar er och tusen tack för paketen bästa ni <3