Juldagen!

Jag vet knappt vem av Lily, Belle eller jag som blev gladast imorse av att vakna till ett vitt (väldigt tunt men ack så viktigt) snötäcke utanför fönstren. 

Vi drog på oss utekläder direkt efter frukost och väl ute hoppade barnen rakt ner i pulkorna för maxad vinterlek. 

(null)

(null)

Detta lilla bustroll charmar oss mer och mer för varje dag som går. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Att göra snölykta och snögubbe är ju ett måste att göra vid vinterns första snö, det är ju sen gammalt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lilys första riktiga snöängel. 

(null)

Skruttunge <3 

(null)

(null)

När Johan och Christer åkte iväg på akutjobb (de jobbar bara mån-fre och har ingen jour eller så men ibland krävs det att man behöver rycka in ändå när man har eget) och Eva och Belle gick in för att sova så stannade jag och Lily kvar ute i snön och lekte länge.

(null)

(null)

Jag fick ett så fint fågelbord av två tant-vänner ifrån Hedesunda efter min senaste operation som lite pepp och jag blir så glad varenda gång jag ser fågelhuset för då tänker jag på fina Gerd och Birgit.Vi har dock inte fått en enda fågel på besök ännu så jag blev lite avis idag när denna lilla söta ekorre kom på besök hos svärisarna. Så söt! 

(null)

Nerdsen i likadana julstrumpor haha. Vi kollade på Grinchen i eftermiddag för att visa Eva och Christer den söta filmen och den är fortfarande lika fin fast vi sett den 20 ggr.

(null)

Lite tomtebloss fick avsluta denna mysiga juldag.

(null)

(null)

(null)

Ikväll gick vi över till torpet direkt när barnen gick och la sig. Nu har vi tänt en brasa, tänt ljus, tagit fram godispåsen och så tänkte vi se en film. Johan har jobbat lite ikväll också men det behöver man ju knappast nämna för hur mysigt låter det liksom? The curse of att ha eget.. aldrig riktigt ledig. Haha. 

Hoppas ni haft en lika fin jul som oss. God fortsättning på er! <3