Julafton!

Vi har haft en magisk jul. Åh vad mysigt det har varit. Eva och Christer hämtade barnen på förskolan i onsdags och sen åkte vi till svärisarna när Johan slutat jobba. När vi kom dit möttes vi av tända ljus lite överallt utomhus och barnen var ute på skattjakt med världens bästa farmor och farfar. Dom följde de tända ljusen i en mysig runda och lagom när vi kom dit så var de framme vid den stora skattkistan. De har verkligen ordnat och fixat så himla fint den här julen. På grund av omständigheterna så har det bara varit våran lilla familj och svärisarna den här julen men vi har haft så mysigt så att man liksom inte har tänkt på att det är annorlunda. 

Jag och Johan har bott i torpet över jul (torpet ligger på tomten bredvid svärisarnas hus) och barnen har sovit inne i det stora huset hos deras farmor och farfar. 

Efter skattjakten i onsdags så blev det middag och den traditionella uppesittarkvällen! Vi hade verkligen en jättemysig dan före dopparedan. 

Igår var det JULAFTON. Barnen vaknade till paket i julstrumpan inne hos Eva och Christer och vi vaknade utvilade efter sovmorgon. 

Efter frukosten så trotsade vi snöbristen och gav oss ut och åkte lite pulka på förmiddagen haha. I SOLSKEN!!! Underbart.

(null)

Lily kommer ju ihåg det här med att åka pulka men för Belle blev det ju nästan som att åka pulka för första gången på nytt - och hon ÄLSKADE det! 

(null)

Barnens farmor kom ut med ett stort paket som hon tyckte att passade vår sysselsättning just då och det tog vi med till torpets gård och öppnade. 

(null)

(null)

Tänk att jag och Johan har bott här i torpet i.... ja vad blev det egentligen.. ett halvår? Ett år? Minns inte! Vi bodde iaf här i veckorna då Johan tog över Elservice när vi fortfarande hade vårt hus i Harkskär, Gävle. Sen bodde vi här på heltid i 5 mån från att vi sålde vårt hus i Gävle tills att vi hade rustat klart vårt hus som vi bor i idag. Det var här vi bodde medans Lily låg i magen.

Det är sååå mysigt att vara tillbaka i lilla torpet (som är fullt utrustat med vatten, avlopp, kök och badrum)! <3

(null)

Tillbaka till nutid haha. I paketet låg en snowracer som blev väldigt populär.

(null)

ÄLSKAR DIG!!!! <3

(null)

Och DIG!!! 

(null)

(null)

Och DIG!!!! 

(null)

(null)

Efter några timmar utomhus med pulkabacke, korvgrillning till lunch och massa bus så gick vi in och gjorde oss lite julfina och kikade Kalle Anka kl 15. 

Älskade lilla Madicken och Lisabeth i kläder som jag och Josefin hade på oss på julafton för typ 27-28 år sedan. 

(null)

Jultröjor på! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lily däckade till Kalle haha. 

(null)

Älskade lilla family! <3

(null)

(null)

(null)

Julmat till middag! 

(null)

Och sen kom världens snyggaste tomte på besök. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter julklappsöppning och kvällsmys så somnade barnen uppe i sina sängar hos svärisarna och vi kollade på ’Tomten är far till alla barnen’ (och åt knäck i oändlighet) innan jag och Johan gick över till mysiga torpet och somnade sött alldeles lyckliga över att ha fått fira ännu en fantastisk jul tillsammans. 
Bullmamman.se

Underbara älskade ungar!❤️

Svar: ♥️♥️
Evelina Nilsson

Joppla

Alltså alla dom här bilderna gör mig LYCKLIG!!!!!! 😍😍😍😍 och kläderna!!!!!! Tack mamma för att du sparat dessa. Vilken dröm att se Lily och Belle i de som VI hatt på oss?!?! 😍🙏🏽❤️

Svar: Visst?? 😍👏🏼 Men snälla.... säg att du skrivit fel på ”hatt” och att det inte är din bristande svenska som visar sig ännu en gång.. 😂🤦🏼‍♀️😘
Evelina Nilsson