Hemmamys!

Idag har vi haft en mysig hemmadag här hemma. Belle blev all of a sudden såå mycket piggare idag vilket var otroligt skönt att se. 

Johan har varit på Ultuna med Hugo idag från kl 10.30-18.30. Drömdag... Nu har de sövt honom, undersökt honom och han har fått två nya mediciner. Återbesök om ännu en vecka för att följa upp. Han mår så mycket bättre så vi är inte oroliga längre men det är skönt om han bara kan få bli helt bra igen. Alltid ska det vara något hörni. 

Nu sitter vi (läs jag) och kikar Idol-final. Barnen sover, Mami åkte precis hemåt efter tre dagar här hos oss (åh det är så mysigt att ha henne här <3), Johan och Hugo har slocknat i soffan och jag sitter här med en påse linschips med dill och gräslöksmak som sällskap. Jag är en dillchips-tjej for sure (om det nu finns ett sån kategorisering haha). Såå gott!  

Det väntar en lugn helg här hemma. Corona tar ju död på det mesta just nu vilket suger, men av någon anledning kunde ju inte min op kommit "lägligare". Man missar ju liksom ändå ingenting eftersom ingen gör något nu för tiden. Åh vad jag vill att allt ska bli som vanligt så att man kan träffa nära och kära, hitta på saker, ut och resa och ha lite roligt. Ge oss lite snö åtminstone så att vi kan ut och åka pulka!!! 

(null)

(null)

Trevlig helg allesammans!