Glass är livet!

Natten som var funkade lite bättre med Belle men hon har fortfarande haft väldigt svårt att komma till ro. Man märker riktigt hur olustig hon känner sig i hela kroppen. Mami skickade ut Johan i kontoret inatt så att han skulle få sova riktigt medans jag och mami hjälptes åt med Belle. Jag har ju ändå svårt att sova så jag satt med en sovande (sittande, det verkar vara bäst just nu) Belle i famnen och tittade på serier tills 01.30 och när hon då vaknade och var missnöjd så gick jag och väckte mami och så tog hon över. Jag började för övrigt redigera nästa vlogg inatt också. Jag filmade den förra veckan men jag har inte haft möjlighet att redigera.. Men den kommer. 

Imorse började vi morgonen med att Belle var riktigt dålig. Det ena ledde till det andra som tillslut ledde till att vi spenderade fem timmar a la sjukvård. Vi började med en timme på sjukhuset här i East men de skickade efter en stund oss direkt vidare till barnakuten på Ackis istället. Vi behövde knappt vänta en minut på de tre timmarna vi var där. Smack, smack, smack. Jag skulle vilka påstå att dagens vård har varit exceptionell. De har tagit massa prover på Belle och började misstänka diabetes men tillslut landade de ändå i att det (tack och lov!!!) förmodligen bara är ett starkt virus som slår ut lite konstigt. Det var skönt att få åka hem igen utan massa tråkiga besked. 

Nu hoppas vi verkligen att Belle kryar på sig snart. Ikväll kändes det faktiskt som att det kanske är på väg att vända nu. Hoppas. 

(null)

Jisses vilket pusslande det är med allting nu när jag i princip är bortplockad ifrån vardagen i ytterligare 6 veckor (!!!). Man får egentligen bara vara en som följer med in på sjukhuset, men eftersom jag inte får bära så fick mamma följa med också. Lily fick alltså inte följa med. Eva hoppade in och tog Lily och hon blev kvar där hos sin farmor och farfar över natten. Imorgon ska Hugo in till Ultuna igen och återigen får bara en följa med. Jag kan inte åka själv men jag kan heller inte ta barnen själv. Well... thanks to våra världens bästa mamis så får vi återigen ihop ännu en dag. Family är allt. 

Hoppas ni får sova gott inatt. Jag njuter av helgkänsla redan trots att det faktiskt är en dag kvar. Härligt ändå. Natti natti gänget!