Bloggstrul och julbak!

Denna lilla bloggpaus är faktiskt något som jag inte har kunnat påverkat själv och fy tusan vad irriterande det är när man inte kan bestämma själv vad man vill göra eller inte. Min blogg/app har strulat så att det helt enkelt inte har fungerat att blogga och jag vet inte hur många gånger jag har försökt att blogga under veckan, men icke... 

Jag är helt slut nu efter en suuupermysig "lilla julaftons-helg" med familjen på min sida så jag tänkte försöka gå och sova nu faktiskt men jag lägger in ett litet snabbt inlägg ifrån våran traditionella julbaksdag som vi hade i veckan. Musch och killarna kom hit i torsdag fm, kl 13.30 hämtade vi hem tjejerna och sen hade vi en superhärlig em och kväll med bak, bus och lek.

Det där med att "jag ska bo i den här mjukisdressen i några dagar till och sen ska jag återgå till det normala" blev nååågot förlängt haha. Jag bor nämligen fortfarande i denna supermysiga dress! Ibland är det bara love at first sight och så var det mellan mig och den rosa mjukisen - vi kan liksom inte vara utan varandra efter det där första mötet.

(null)

(null)

Alltså hur snygg unge? Det är inte många som bär upp Harry Potter looken like Wilton. 

(null)

Och denna lilla knubbiga korv vill man ju bara äta upp! Alltså jag blir mer och mer kär i Vidar för varje dag som går. 

(null)

Vi hann julpyssla lite innan tjejerna kom hem från förskolan. 

(null)

När de äntligen kom hem så fyllde vi magarna med frukt och mackor innan vi drog igång pepparkaksbaket i ett försök att inte fylla alla små magar (och stora med för den delen) med enbart pepparkaksdeg. 

(null)

(null)

Sötaste förklädena fick tjejerna i ett av paketen ifrån adventskalendern. Som vi matchar sönder dessa ungar haha! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

<3

(null)

När Johan kom hem blev det Johanbus, middag, lek i lekrummet, bad pyjamas och sen lite tv innan killarna och musch hoppade in i bilen och åkte hem till Furuvik igen när det var dags för alla kids att sova. 

(null)

(null)

(null)

Jag får dela med mig mer från helgen imorgon för nu vill jag försöka komma i säng och sova. Hoppas ni haft en fin helg! 
Bullmamman.se

❤️❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️♥️
Evelina Nilsson