Torsdag.

Det fortsätter att hålla i sig... KÄMPA!!! 

Jag möttes av detta utanför dörren imorse. Gulligaste grannen. 

(null)

"Trygghetskort" till Belle som de ska ha på förskolan är äntligen gjort (två veckor för sent men bättre sent än aldrig...) 

(null)

Min fina födelsedagspresent från svärisarna. "Du kanske önskar dig en symaskin när du fyller 30?" frågade svärmor medans vi höll på och sydde gardinerna till husbilen. "Åh men det skulle ju isf betyda att vi inte kan komma hit och få hjälp något mer med ursäkten att vi inte har någon egen symaskin och det vill man ju inte gå miste om.." blev mitt spontana svar (självklart inte sagt med otacksamhet utan med kärlek och väldigt mycket ironi). Eva garanterade att vi skulle fortsätta teama även om jag hade en egen symaskin och nu står den här, min fina lilla skönhet! Bästa svärisarna man någonsin kunnat hitta! <3 

(null)

Jag hämtade barnen kl 13. Johan kom hem en timme senare och vi lekte tills det var dags för middag, kvällsbad, Bolibompa och sen sova 18.30 (det verkar vara det nya). 

(null)

Jag och Hugo tog en kort promenad medan Johan la barnen. Nu väntar mangosmothie made by Johan till Idol och sen förhoppningsvis somna tidigt för att sova bort lite smärta. 
Trevlig kväll på er!