En sån där medicindag.

Svärisarna tog barnen ifrån igår kväll tills idag så att jag skulle få vila idag. Så himla snällt. Jag vaknade 04 och kunde inte somna om så det blev en lång morgon strosandes i "pyjamas". Johan avskyr mina pyjamasshorts btw haha. Normalt är jag en naked-sleeper (eller så har jag tre lager kläder på mig och två duntäcken när jag ska sova när jag har smärtfeberfrossa) men när jag är i mitt "nuvarande tillstånd" så åker sovkläder på. 

(null)

Jag dyngade ner mig med medicin idag så att jag skulle få lite smärtvila (jag tar aldrig mycket mediciner när jag är själv med barnen) men vid 9-tiden så höll jag på att sprängas av frustration så jag bytte om till promenadkläder och gick 12 km. Huvudet mådde iaf lite bättre efteråt. 

(null)

Vi fick våfflor till middag hos svärisarna när vi skulle hämta barnen i em och när vi kom hem igen så satt mamma på vår altan med en hink blåbär som vi fått av min finaste farmor och farfar. Världens bästa mami. Åker 10 mil enkel för att lämna en hink blåbär och för att hon saknade barnen så mycket så att hon bara var tvungen att pussa lite på dom innan de skulle gå och sova <3 Är inte det kärlek så säg.