Harnäs och 30-års firande med svärisarna!

Idag har jag och barnen varit till Harnäs och hängt med Musch, Matti, Wilton och Vidar. Vilken sommardag!! Men att ta med Belle till en strand med hur mycket folk som helst är ingenting för den late. Man hinner ju inte ens blåsa upp Lilys ena armpuff innan Belle har hunnit riva tre parasoll, ätit upp de närmsta familjernas picknick, väckt några barn som ligger och sover i vagnar och tagit 17 barns olika favorit strandleksaker så att de alla börjat böla i kör.. Jag tror jag (och musch och Matti med för den delen) satt stilla i solstolen i exakt 3 sekunder totalt på hela dagen. Men mysigt hade vi! <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag var vi bjudna till Eva och Christer på middag. De hade verkligen slagit på stort och skålade, sjöng för mig och gav mig fin försenad 30-års present. Världens bästa svärisar. Så mysig kväll! 

(null)

(null)

(null)

Pappa upp i dagen, haha! 

(null)

Lilys lilla hand var sugen på det mesta idag, haha! 

(null)

ÄLSKLINGAR!!! <3 <3 <3 

(null)

(null)

Lily var så söt idag när vi väntade på att Johan skulle komma hem så att vi alla kunde åka till svärisarna. Hon sa snällt:
"Lily kanske sova hos farmor och farfar inatt?" 
"Ja men kanske det. Ska vi ringa till farmor och fråga?" 
"Nej. Vi behöver inte ringa. Lily kan bara stanna kvar när vi kommer dit!" 

Vi åkte till svärisarna kl 16. När klockan började närma sig 20 sa Lily helt plötsligt: "Mamma, pappa, Belle och Hugo kanske åka hem nu?" Haha! Älskade skitunge! 

En av Lilys alla favoritmänniskor är helt klart hennes farfar! 

(null)