En onödig natt som jag gärna tryckt FF på.

En fruktansvärd natt har passerat. Jag skulle nästan vilja påstå att den platsar på min top-5 lista på värsta nätter någonsin. Sov knappt någonting. Svimmade av smärtan på badrumsgolvet. Satt i badkaret för att försöka lindra smärtan. Tryckte i mig medicin. Spydde. Tillbringade flera timmar i badkaret. Spydde lite till. Tryckte i mig ännu mera medicin. Jag var helt väck imorse av smärtutmattning, mediciner och sömnbrist  men när jag hörde fyra små barnfötter som skuttade mot badrumsdörren fylldes jag av lycka i hela hjärtat och när Lily ropade "god morgon mamma!" och tittade in i badrummet samtidigt som hon sken som en sol så kunde jag inte annat än le. Jag halvt kröp tillbaka till sängen och blev kvar där halva dagen medan Johan fick ta barnen till förskolan. 

I em hamnade jag tillslut på Akademiska där det ännu en gång bekräftades att hela buken är full med vätska/blod (som inte ska vara där) och hög sänka. Alternativet var inläggning men nu fick jag med mig plåster hem som ger i princip samma effekt som inläggning med smärtpump. Hoppas att de får ordning på den skenande smärtan och att jag kan få nollställa lite. Den 31:a ska jag träffa min läkare och planera operation. Längtar. 

Fina älsklingen fick styra om hela sin dag och han gjorde det utan att ens blinka. Eva och Christer fick hämta barnen från förskolan eftersom Johan var tvungen att köra mig till sjukhuset i Uppsala (jag kan inte köra på medicinerna). Johans anställda fick akut-hoppa-in på jobb som Johan annars skulle ha gjort. Det är sällan jag känner mig som en sån stor belastning som jag känt mig idag. Jag hatar det mer än någonting annat. Men fasen så lyckligt lottad jag är ändå. Tänk vilka fina människor jag har i mitt liv! 

(null)

(null)Josefin

😩😩😩💔💔💔💔

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Bullmamman.se

❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Mattis

❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Linda F⛵

Du är så STARK, fattar inte hur du klarar allt💕

Svar: ♥️♥️♥️😘
Evelina Nilsson

Mattis

❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson