Blåvita drömmar!

Idag var det bara 3 h förskola. Det börjar skolas in ännu en grupp denna vecka på Belles avdelning så hon var bara där mellan 10-13 (och så även Lily). Vi tog en långpromenad innan förskolan och sen tog vi ännu en promenad även efter hämtning. När jag tar mycket mediciner behöver jag hålla mig sysselsatt - annars däckar jag. 

Världens bästa tjejer!! 

(null)

Deras shortsdressar är från Zara och är typ det gulligaste jag någonsin sett. 

(null)

(null)

(null)

Efter lämning runt 10.30 (jag var med ett tag innan jag sa hejdå till Belle) så promenerade jag hem och satte mig för att försöka lära mig lite filmredigeringsprogram.. Jag har nämligen filmat första VLOGEN till er i helgen!! Jag har ingen aning om hur man redigerar filmer så den kommer väl ut någon gång nästa år när jag har redigerat färdigt haha. Men jag ska försöka få till något! Hur kul? 

Efter hämtning blev det massa lek i lekparken och en glass innan vi promenerade hemåt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

sandra ledin

Men va söta bilder!!! Byxorna är jätte fina. Var har du lyckats hitta dem?

Noterade att du har en Petite cherie vagn. Vi har också en vagn utav det märket. Har du också haft problem med att den går sönder? Alltså själva chassit? Fjädringen på våran gick sönder två gånger och då fick vi höra av oss till affären vi köpte den i från och fick ett nytt chassi och även det har pajat en gång.

Hoppas att ni får en fin kväll och att film redigeringen gick bättre än väntat!!!

Svar: Byxorna är från Zara 😍👌🏼
Vi har inte sån vagn utan vi har Bugaboo Donkey, det är bara sittdynorna som är därifrån.
Tack detsamma 🌼
Evelina Nilsson