Pepparkaksbak i Hedesunda!

Vi har haft det så himla mysigt hos mamma och Thomas! Vi kom dit i måndags morse och åkte hem igen igår em. Vi har bakat pepparkakor till julmusik och sen har vi bara lekt och haft det så himla mysigt. Mamma hade fixat och gjort det helt underbart juligt så nu börjar minsann julfeelingen komma smygandes. Vi fick alla fina jul-förkläden i present när vi kom - åh finaste bästa mami! Tack för en supermysigt dygn! 

Efter baket i måndags så kom pappa och Maria över på kvällen och så julfikade vi allihopa. Helt plötsligt kom det en tomte och knackade på fönsterrutan när vi satt där och fikade. Han och smög runt där ute och tittade in genom fönstret om det fanns några snälla barn där inne... SUCCÉ!!!! Lily och Wilton pratade om det i två timmar efteråt tills de gick och la sig och så fortsatte de prata om det direkt när de vaknade igår morse. Åh jul tillsammans med barn måste ju vara det absolut bästa som finns! 

Först blev det brödbak till frukost! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hur gulliga små bagar-outfits?

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fina Thomas är en stor favorit hos båda barnen! Världens bästa bonus-morfar!

(null)

När man hittar dem så här i soffan.. Hur gulligt är det inte att de tagit med sig lilla tomten till soffan när de skulle äta gottis?

(null)

(null)

Full koncentration!

(null)

Alla våra fyra älsklingar i en och samma bild! 

(null)

(null)

Jag, mamma och musch satt och pratade för fullt men så helt plötsligt såg vi att Belle hade fått tag på vispen.. Det måste ju varit det godaste hon någonsin ätit, haha. 

(null)

(null)

Att ta bort vispen ifrån henne sen var inte det enklaste...

(null)

(null)

(null)

Tack världens finaste mami (och Thomas) för ett supermysigt dygn! Jag är så glad och tacksam för att våra barn har så mycket fina människor i sitt liv!