Awesome like my mama!

(null)

Yes helt rätt - det är jag som klädde på Lily imorse innan vi åkte till förskolan. Haha! Hon älskar att vara tillbaka på förskolan igen efter lilla dippen för någon vecka sedan. Förmodligen var hon inte helt frisk trots att det egentligen inte märktes på hennes allmäntillstånd eller så kanske det bara var att hon var lite extra hemmakär för att jag och Belle varit borta i London en vecka innan. Men numera säger hon "Hejdå mamma!" innan man ens hunnit öppna dörren till avdelningen. 
"Lily skola dag?" frågar hon också på morgonen ibland och när jag säger att hon ska det så springer hon och tar på sig skorna. Gullungen.  

(null)

Lily var så himla rolig i veckan. Skohornet används flitigt här hemma för att ta fram leksaker som hamnar under möbler eller för att nå saker osv. Ser hon att det ligger en leksak som hon inte når så ropar hon "Ho-hoo (=skohorn)!" och springer till hallen för att hämta det. Så en morgon när vi skulle äta frukost så ville hon ha juice. Jag förklarade att den var slut och att hon fick ta mjölk istället. Då såg jag hur hon tänkte lite och sen lös upp när hon fick den briljanta idén: 
"Ho-hoo!" 
Vi har alltså fått henne att tro att skohornet löser alla problem i världen, hahaha. 
Lilla älsklingen våran!