Pink is pretty!

Belle har varit hemma från förskolan mån-ons då hon blev snorig natten till måndag. Hon har varit pigg i övrigt och det var den snabbaste "förkylningen" någonsin - hon var snorig måndagen och sen vips var det borta igen så imorgon är det dags för förskola igen även för henne.

(null)

När Johan och Lily kom hem fortsatte vi med lekstugan. Det känns som att vi har hållit på med den hur länge som helst men när man bara kan hålla på små korta stunder någon gång ibland så tar det lite tid.. Dessutom har det kommit väldigt mycket emellan dem senaste tiden. Den blir klar när den blir klar helt enkelt! 

(null)

Fruktstund! Lily och Belle är så himla gulliga med Hugo (för att inte tala om hur gullig Hugo är med Lily och Belle!!) och när de äter ska ju såklart Hugo också få smaka och de bjuder av allt man kan tänka sig <3 

(null)

Snart kan vi få tillbaka den riktiga sandlådan igen! Denna fick bli tillfällig eftersom lekstugan står där sandlådan tidigare stod men så fort lekstugan är klar så ska sandlådan också få komma på plats! 

(null)