Mysfredag!

Vi har haft en så himla mysig kväll här hemma, jag och min fina lilla familj <3
Jag promenerade och hämtade våra älsklingar på förskolan kl 15. På vägen hem såg vi en korg med päron som någon hade ställt ut vid vägen så att man fick ta och det gjorde vi såklart. Det blev det stora samtalsämnet på vägen hem. Varför låg det päron i en korg på väg hem från förskolan och fick man verkligen bara ta? Och så fortsätter vi att städa naturen... Lily har snöat in sig helt på att naturen blir ledsen när folk slänger skräp på marken så hon har gjort det till sin livs viktigaste uppgift just nu; att plocka upp skräpet som ligger på marken och slänga det i soporna istället! Jag blir stolt som en tupp över henne såklart men jisses vad less jag är på folk som slänger skräp på marken.... Dessa människor gör att våra promenader hem från förskolan kan ta flera timmar istället för 20-30 minuter. 

När vi kom hem hängde vi ute tills Johan slutat jobba. Sen var det dags för middag och då insåg vi att vi hade slut på potatis så jag och Lily drog iväg på ett litet cykeläventyr till affären. Man riktigt ser hur hon njuter av att göra saker bara hon och jag - and so am I. Våran stora lilla flicka! Tänk att det var du som gav mig den finaste titeln man någonsin kan få. 

(null)

"Ska vi göra som vi gjorde när jag var liten mamma?" 

(null)

(null)

Det känns nästan som att det kanske är sista grillningen för säsongen.. Man kanske kan klämma in någon till men höstkänslorna kryper sig på allt mer och mer. 

(null)

Jag önskar att bilder kunde få er att förstå hur god den där kantarellsåsen var.. En av Johans absoluta specialitéer. Den spelar i en division för sig om man säger så. 

(null)

Efter middagen tände vi ljus i hela vardagsrummet och hade fredagsmys innan det var dags att gå och sova. Vissa kvällar är det extra mysigt att natta barnen och ikväll var en sån kväll. Bästa bästa ungarna <3 

Trevlig helg önskar jag er! Kram