Härliga helg!

Igår efter jobbet så fick vi feeling och packade in oss i husbilen och åkte mot Gävle. Vi hade bestämt att vi skulle till stugan i helgen för att stänga igen där för säsongen och för att få med oss de grejer som vi brukar ta med oss hem över vintern så tog vi husbilen. Men istället för att åka direkt till stugan så mellanlandade vi i Bönan igår för ett dygn à la fricamping. Så mysigt! 

Imorse åkte vi hit till stugan och dagen har spenderats mest inomhus med mys på schemat men vi har också plockat i ordning massor ute och gjort stället redo för vinter. Det brukar oftast vara lite vemodigt att stänga igen här när hösten gjort entré men i år känns det faktiskt inte alls så. Vi har haft en underbar vår och sommar här och vi är redo. Dessutom är det skönt att få minska listan över måsten och ’att göra’. 

Jag håller på att ladda upp veckans vlogg på youtube men det bara strular så vi får se om den kommer upp idag eller imorgon. Avsnitt 3 plockades bort för två dagar sedan pga att någon hade pinnat den för olämpligt innehåll (barnen som sitter i badkaret) men jag redigerade om lite och la upp den igen. Nu är det alltså avsnitt 4 som ska komma ut! 

"Besvikelsen" när jag liksom hade räknat med att alla mina 6000 bloggläsare skulle kolla på min vlogg men sen gick in och tittade dagen efter att jag släppt det första avsnittet - för att mötas av att det var 300 pers som tittat haha. Jaja, det är väl bra att det inte stiger en åt huvudet det här med att det är många som är intresserad av mitt liv. Obviously är det bara 300 pers som är verkliga fans hahaha (hoppas ni förstår ironin...)! Men jag gillar det här med att filma och vlogga oavsett hur många som tittar så jag fortsätter väl så länge jag tycker att det är kul, så får vi väl se om ett tag vart vi landar. 

Belle och jag hade en heldag själva igår medan Lily fick en heldag själv hos svärisarna. Båda barnen njöt järnet på varsitt håll och så även vi övriga - men lyckan när Lily och Belle får syn på varandra efter att ha varit ifrån varandra ett tag och de springer emot varandra för att mötas med en bamsekram. Syskonrelationer är verkligen något alldeles extra. Belle hade feber i torsdags kväll efter att vi hämtat henne lite tidigare men igår och idag mår hon som vanligt och är lika pigg som hon brukar. Märkligt virus (eller vad det nu var som hon åkte på). 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)