Bästishäng!

I torsdags bestämde jag och Musch oss för att köra en mysfredag hemma med barnen. Det var dags att inviga lekstugan med den efterlängtade pannkaksfesten som Lily pratat om sedan lekstugan ens kom på tal... "Kanske ha lite pannkaksfest i lekstugan sen när vi byggt färdigt?" Det blev plättfest istället och barnen älskade det vilket såklart också resulterade i glada, nöjda och lyckliga moms. Vi hade en så himla mysig och (extremt) välbehövlig dag. Älskar att hänga med dessa fem favoritmänniskor så mycket <3 

Att göra sin egna toast till frukost var spännande. 

(null)

Bästa killen! Mosters lilla gosprins. 

(null)

Shopping i den lilla affären är helt klart favoriten med lekstugan. 

(null)

(null)

Promenad är näst intill obligatoriskt. 

(null)

Vi träffade på en ladybug längs vägen och åh vad spännande det var tyckte barnen. 

(null)

(null)

Mysiga, fina Östhammar. 

(null)

Plättinvigningsfesten! 

(null)

(null)

När det var dags för musch och barnen att åka hem till Furuvik igen så fick Lily till sin stora lycka följa med sina favoriter hem för en sleepover alldeles själv med Wilton och Vidar. Innan de ens hade åkt härifrån så hann Lily kläcka ur sig "Åh. Kan jag få sova där många gånger igen sen en annan gång?" som att hon ville göra det igen och igen och igen trots att det lilla äventyret inte ens hade hunnit börja. Svintaggad tjej, haha. 

Jag skrev på kvällen och frågade hur det hade gått och jag fick till svar att "Allt har gått jättebra. De har haft det så himla mysigt och hon är verkligen HELT UNDERBAR!" Om inte såna ord värmer ens hjärta så vet jag inte vad.