Fem (trötta) tips!

För att sammanfatta den senaste veckan; Lily har varit hemma en vecka och igår ringde de från Belles avdelning och sa att även hon var dålig. Det har alltså inte hänt någonting här hemma på en hel vecka med andra ord. Jag har knappt lämnat hemmet och tristessen är total. Ett avsnitt Pippi till och jag avlider

Vi har pysslat, badat, lekt, tittat på Pippi (x753), varit ute småstunder, bakat lite, jag har gjort flera tappra försök med Lily för att få in Disney+ och alla deras magiska filmer för att få titta på något annat men för Lily finns det inget annat än Astrid Lindgren. 

Eftersom det inte hänt något här hemma den senaste veckan så har jag inte så värst mycket att uppdatera om men jag kan väl dra veckans 5 tips (haha som att det är något jag brukar göra liksom)... 

1. Sis tipsade om att klippa ut figurer av trasor och fästa dem överallt medans man badar. Vi har badat med trasor länge och det har varit en favorit men det här blev ju ännu roligare. Att man inte tänkt på det innan? Jag för alltså tipset vidare till er för barnen gillade det verkligen. 

(null)

2. Jag tipsade ju om dokumentären ’A life on our planet’ i mitt senaste inlägg och jag tipsar om den ännu en gång. Men här kommer några ytterligare måsten att se: 
A social dilemma’. Jisses. Även den var brutal. I förrgår tog jag bort både Instagram och Facebook (inte mina inlogg men jag plockade bort apparna) efter att ha sett den dokumentären och jag fick även med mig sis på det så nu kör vi scrollfritt ett tag. Jag har inte ens saknat det. Nu är jag inte den värsta sortens skrollare men jag kollar iaf igenom insta typ 2 ggr per dag och det tar ju lite tid... SE DEN! 
Älska mig’. Bästa svenska serien som någonsin gjorts. Såå bra.
Yellowstone’. Våran favoritserie just nu. Sjukt bra. Åh Rip <3 Dog lite över honom under de senaste två avsnitten. Varför är såna "skadade" karaktärer så vansinnigt heta??
Top dog’. Svensk ny serie. Verkar svinbra. Älskar att "lillebror" från ’Älska mig’ är med även i denna serie. Jag ville bli kriminell och leva lite farligt när jag såg den (och Yellowstone under samma kväll, antar att jag försvann iväg ifrån verkligheten deluxe med flera avsnitt kriminellt på rad) men Johan suckade åt mig och tog ner mig på jorden igen. "Nu är ju kriminell typ det enklaste man kan bli så sikta lite högre girl..." Han har en poäng.

3. Pepparchips. Åh my god vad gott det är med pepparchips.

4. Till alla er som har barn i typ Lilys ålder eller något äldre; Radioapans godnattkvart. Lily älskar att lyssna på ett avsnitt innan hon ska somna. Finns i SRs app men jag tror att man kan hitta den där poddar finns och på Spotify. 

5. Om ni inte provat vegetariskt så gör det. Vi är typ största köttätarna/husmanskost här hemma så jag har precis kommit på det här med att minska på köttet så vi är långt ifrån "duktiga" själva - snarare väldigt newbies- (även om vi är oftast är väldigt noga med att köpa ifrån någon här i närheten där man vet att djuren haft det bra alt. vilt), men de senaste året har jag blivit mindre och mindre sugen på kött. Den känslan ökade efter dokumentären A life on our planet. Jag snöar ju lätt in mig på saker och jag har världens finaste sambo här hemma som står ut med allt jag hittar på. Inget godis för socker är dåligt, nu ska vi ha godis igen för lite socker har väl ingen dött av, Instagram är intressant, nu har jag tagit bort Instagram helt för jisses vilket slöseri med tid, jag vill börja äta mindre kött här hemma - och Johan hakar på direkt. Ikväll bjöd han på så galet god mat!! Kikärtsbiffar med fetaost och så någon vansinnigt god sås med vitlök och koriander och så potatis till. Mums. Så tipset är väl egentligen att våga prova vegetariskt! 

Ha det fint så länge gänget. Vi hörs när jag är ute på andra sidan efter denna sjukstuga för just nu står livet stilla.