Tidig morgon med två favoriter!

Imorse ville dessa två busfrön gå upp redan vid kl 05. Jag var inte riktigt lika morgonpepp som de var men så fort vi väl var uppe så kom även jag igång. Vi hade en lugn och skön morgon innan det var dags för lämning på förskolan vid 7.30. 

Lily vill läsa minst tre böcker innan vi åker till förskolan men idag hann vi betydligt fler än så. Det är nog enda gången hon faktiskt sitter stilla; när vi läser bok eller när hon tittar på film (så länge det är någon Astrid Lindgren film, annars tappar hon fokus och vill göra något annat). 

(null)

När vi kom hem efter lämningen så var Belle supertrött så vi bäddade ner oss i stora sängen och vilade båda två. 

Det känns som Belle har blivit så himla stor så snabbt nu på slutet, samtidigt som hon är så gosig och pluttig så att hon fortfarande känns väldigt liten på ett annat sätt. Hon var ju väldigt tidig med att krypa och gå med gåvagnen men sen har det liksom stannat av. Hon står själv en del men så fort hon kommer på att hon inte håller i något eller någon så sätter hon sig illa kvickt. Lilla hjärtat! 

(null)

Min traditionella frukost/brunch/lunch när jag inte kommer på något annat: Mosad bananpannkaka (idag tog jag 3 ägg och 2 bananer) med vaniljkvarg, hallon, jordnötssmör och kokos. Hur kan man tröttna på viss mat medans andra rätter liksom är favoriter oavsett hur mycket man äter det? Havregrynsgröt är en annan sån "maträtt" som jag aldrig tröttnar på. Just nu har jag snöat in mig på gröt med rivet äpple och massor av kanel. Mums!

(null)

Ett försök till spegelselfie mitt i dammsugningen. Dammsuga är Belles favoritsyssla just nu. Hon går efter mig medan jag dammsuger med dammsugaren som stöd och så håller hon huvudet ovanför fläkten a la ’fångad av en stormvind’ och skrattar massor. 

(null)

Trots att kroppen inte riktigt kände för en promenad idag så blev det en kort promenad på 4 km i lugnt tempo ändå bara för att få komma ut och röra på sig litegrann. Huvudet älskade det och Belle hade fullt upp med att titta på bilar som swishade förbi. 

Bugaboos vagnar får absolut toppbetyg av oss och vi har både singelvagnen Buffalo kvar som vi hade till Lily samt att vi har dubbelvagnen Donkey. Bästa vagnarna. Det är dock extremt tålamodskrävande att ha saker i korgen bredvid Belle när man har dubbelvagnen som enkelvagn för jisses vad hon ska plocka ur grejer och slänga på marken heja tiden.. Andas. Plocka upp. Lägg tillbaka. Förklara att man inte får slänga sakerna på marken. Repeat. Man kan ju tömma korgen på grejer också men ibland får jag för mig att träna psyket litegrann och någon gång lär hon väl sig. 

(null)

Vill ni förresten veta något sjukt? Jag skrev en recension på vår första vagn Emmaljunga Viking och så Bugaboo Buffalon som vi istället bytte till (då vi inte var nöjda med vår första vagn) för ca 2 år sedan här på bloggen. Det är än idag mitt mest lästa inlägg varje vecka och har varit det sedan jag skrev inlägget. Hur sjukt? På andra plats kommer alla inlägg som rör våra IVF:er och på tredje plats är det graviduppdateringarna. Jag ser ett mönster i vad jag har för läsare haha. 

Ikväll var vi förbi Elservice nya lokal för att planera lite nya väggar och sånt. Det blir inte flytt dit förrän i slutet på sommaren men det blir kul med en ny lokal att kunna växa i. 

Belle och Lily tyckte det var jätteroligt med de stora öppna ytorna och busade järnet (tills de blev för hungriga och trötta och ville hem). 

(null)

(null)

(null)

(null)


Bullmamman.se

Jag gillar att dina ”korta promenader” är det enda jag någonsin får ihop typ 😅😂

Svar: Ryktet säger att du är betydligt mer hurtig än så numera.... ⭐️👌🏼
Evelina Nilsson