Slapp lördag!

Idag har vi hängt hos svärisarna hela förmiddagen. Det var så himla härligt ute i solen så länge man höll sig i lä och då är deras altan perfekt! 

När man är hos svärisarna så sitter vi i solstolarna och chillar och så får de ta hand om barnen, haha. En helt ok deal. 

(null)

Vi blev bjudna på grön ärtsoppa till lunch. Jag tycker inte om "vanlig" ärtsoppa men grön ärtsoppa är supergod!! 

(null)

88:an. Alltså mums. Magnum mandel, 88:an, Nogger, Twister eller Piggelin är mina favoriter och sen väljer jag beroende på humör haha. 

(null)

Älskling. "Kanske äta glass idag. Kanske." sa Lily när vi kom dit. Hon har lärt sig vad som finns i gömmorna hos sin farmor och farfar. 

(null)

Eftermiddagen spenderade vi ute på gården hela lilla familjen. Vi hängde på baksidan, lekte med såpbubblor, läste böcker i uterummet, cyklade, lekte jaga, dansade och så bara chillade vi. Uterummet är mitt favoritrum på sommarhalvåret. Jag vill hänga där ute jämt. 

Vilken härlig dag ändå. "Det är inte många dagar på året som man verkligen inte gör någonting men man inser att såna dagar behövs ibland för det är väldigt skönt!" var Johans sammanfattning på dagen. Jag är beredd att hålla med.