Lekparken!

Idag har jag legat i sängen hela förmiddagen. På eftermiddagen satte jag och mamma oss ute medan Belle sov i vagnen. Vi åkte och hämtade Lily tidigt för att åka på en liten utflykt till lekparken (det kändes väldigt konstigt att ta bilen dit men vissa dagar får man vara glad att man tar sig ut över huvud taget) men just när vi skulle åka från förskolan ringde Johan och ville ha hjälp med planeringen av nya lokalen. Vi blev där ett bra tag (mamma hade picknick med barnen utanför under tiden) men sen åkte vi ändå till lekparken en snabbis för glassmys och lek innan det var dags att åka hem och äta middag. 

Åh vad jag älskar detta tre generationer-häng. Fyra generationer hade ju varit ännu mysigare men vi är glada att mormor håller sig hemma a la karantän tills Corona är över - men så fort skiten är borta så blir det massa mormor mys igen också! 

(null)

"Belle kanske smaka lite bara lite?" Lily är så himla godhjärtad och bjuder mer än gärna. 

(null)

Outfit of the year goes to..... LILY (och mig själv som har klätt på henne stackarn)! 

(null)

(null)

Älskade älskade lyckopiller. 

(null)

Hur har vi någonsin kunnat leva utan er två??? <3 

(null)

Man längtar ju något tills Belle börjar gå så man slipper dessa knän på alla kläder... 

(null)

(null)

Våra barns mission in life är att lyckas leva livet utan mössa, vantar, skor och strumpor. Vi försöker med det motsatta men barnens vilja är av ännu mer stål än våran vilja och vi börjar nästan ge upp och låta dem vinna för kriget är skoningslöst... Utöver att de själva vägrar mössa osv så är att det dessutom på den nivån att de drar av alla andras mössor/strumpor också för de anser att ett liv utan dessa mardrömsplagg skulle vara en bättre värld - och förstår folk inte det själva då måste de hjälpa dem på traven lite..Thank god för att det kommer varmare tider nu så att vi kan släppa detta krig för ett tag. Vi tar nya tag i höst haha! 

(null)

Nu är det FREDAGSMYYYS! Trevlig helg på er!