En prommis med Lily!

Imorse var det min tur att få sovmorgon (jag och Johan brukar ta barnen en morgon var på helgen) så jag låg kvar i sängen till kl 7.30. Ganska stor skillnad mot för att gå upp vid 5.30 igår... 

När Belle skulle sova sin förmiddagsnap gick Johan och gjorde henne sällskap medan jag och Lily tog en promenad. Vi tänkte bara gå och titta på hästarna en bit ifrån vårt hus men när jag tänkte vända och gå hemåt igen sa Lily "Kanske lite mer vagn, snälla?" Tackar, tänkte jag och så samlade vi ihop drygt 7 km. Det var så himla kvavt i förmiddags, superskönt trots att solen inte ville visa sig. 

Hugos standard-dopp på promenaden! 

(null)

Älskade lilla busunge. Man nästan ser på henne att hon kommer bli en troublemaker när hon blir äldre, haha. Hon har så mycket kärlek och omtanke i sig denna lilla människa men samtidigt så har hon extremt mycket energi och bus också... 

(null)

Belle är ute och går barfota med gåvagnen, Johan går fram och tillbaka och beundrar vår fina rabatt, Lily (utan skor) försöker rädda sina små kex som hon tappade från en väldigt sugen Hugo... En helt vanlig söndag förmiddag hos oss haha. 

(null)

Idag blev vi bjudna på lunch hos några vänner. Barnen busade massor tillsammans och vi hade alla en jättemysig eftermiddag. 

Barnen har somnat och vi ska bänka oss i soffan framför la Casa de Papel och sen Robinson. Hoppas ni haft en fin helg!