En egen dag!

Fina svärmor hoppade in idag och tog Belle så att jag skulle få koppla ifrån lite och vila. Hatar att erkänna det men det var ganska välbehövligt..  Efter att jag lämnat Lily på förskolan så åkte jag vidare med Belle till Eva och Christer och hon blev så glad när hon såg sin farmor och farfar. 

När jag kom hem igen satte jag mig finally med Belles födelsebok. Jag har skrivit, klippt och klistrat en liten scrapbook till Lily från hennes första tid i livet. Tanken var att det skulle vara från hela hennes första år men så blev det inte riktigt... Det blev betydligt kortare än så. Oavsett vill jag göra en liknande till Belle och nu såhär 10 månader senare tog jag tag i det och började med även hennes lilla bok. Det kommer vara ett roligt minne för dem att ha kvar när de blir äldre. 

Jag har utöver födelsescrapbooken en annan bok som jag skriver ner roliga saker som Lily gör och säger. Jag är ju en sån som tycker att det är otroligt roligt med minnen (och foton!!!!) och jag har sparat en del speciella saker, typ första flygbiljetten osv. som jag samlar i hennes "nya" bok från 1 år, blandat med massa citat ifrån henne och massa bus hon hittar på. När Belle börjar prata och bli ännu mer en egen liten människa så är det dags för hennes bok att komma till också. Tänk att hon blir ett år i sommar!! 

(null)

(null)

Jag satt med detta i fyra timmar och jag kom till vecka två i Belles liv... Tidskrävande minsann men man blir faktiskt lite sentimental när man sitter där och tittar på alla foton och går tillbaka i minnet så det är faktiskt ganska mysigt. Tänk att vi har fått två perfekta små prinsessor som är hälften mig och hälften min livs stora kärlek och att dessa små minimänniskor förgyller våra liv - och att vi får dela detta äventyr tillsammans! Låt oss få dela deras liv tillsammans under resten av våra liv. Kärnfamilj for the win. 

Mot eftermiddagen tog jag med mig en bok ut i solen och läste tills det var dags att hämta hem den stora tjejen från förskolan. Kort efter kom Eva hem med den lilla tjejen också. Ikväll har vi hängt ute i det underbara vädret, vi har ätit magiskt god middag i form av grillat med linser, vitlök och massa gott. När barnen somnat drog vi igång nya avsnittet av Billions. Som vi längtat.