Monday mood!

Jag gick och la mig klockan 20 igår. My pain var så vidrig så alternativen var få; åka in för att få bättre smärtlindring eller dynga ner sig helt på det jag har hemma för att kunna somna. Det blev alternativ två och tack och lov fungerade det. Jag behöver ju knappast förtydliga att paniken är total över den ökade smärtnivån för jag vet inte riktigt vad som händer men jag följer bara med och hoppas att det vänder. Det är första gången sedan op som jag var på väg in till sjukhuset. Det är ju på något sätt positivt ändå eftersom det hände lite nu och då innan op att jag behövde åka in för bättre smärtlindring men det är samtidigt stress om något att känna så igen.

Det var en trött liten älskling som inte ville gå upp imorse. 

(null)

Belle har inte varit bra i öronen sedan vi kollade upp dem för ett par veckor sedan. Jag har egentligen varit säker ända sedan förra kollen att något är fel med hennes öron men vi har avvaktat eftersom det inte visade något förra gången (enligt läkaren). Idag bokade jag ändå en ny tid och jisses vilken dunder-öroninflammation hon hade på båda öronen. Det var så svällt så att läkaren inte ens kunde se något på ena sidan och på den andra sidan var det even worse. Jag är helt övertygad om att läkaren missade det förra gången vi var dit och att Belle har fått gått med ont i öronen sedan dess... Den förra läkaren har missat öroninflammation även på Lily en gång. Man blir ju trött. Nu fick Belle iaf antibiotika och förhoppningsvis blir det bra nu. Lilla älsklingen. 

Vi har promenerat till sjukhuset, vidare till Apoteket för att hämta ut medicin och sen hem ett par timmar... 

(null)

... innan det var dags för att gå tillbaka till sjukhuset för Belles 10-månaders kontroll. Jag kommer inte ihåg exakt men Belle vägde ca 10,5 kg och var 76 cm lång. 

(null)

Vi har verkligen världens bästa BVC-tjejer här i Östhammar. Dom är så himla underbara! <3 Jag älskar när det är rätt personer på rätt ställe. Underbarast! 

Efter sista sjukhusbesöket så började jag och Belle att fixa iordning lite i uterummet. Jag skrubbade, tvättade, putsade och gjorde rent. Nu är det rent och redo för inflytt och fix. Åh vad jag längtar tills det blir lite varmare och härligare så att vi kan börja hänga där ute!! 

Nu ska vi kika ikapp lite Robinson. Trevlig kväll på er!