En lite sisådär-dag!

Idag har jag och Belle haft det supermysigt halva dagen och gått varandra på nerverna den andra halvan. Jag vet att det senare beror på mitt mående. Jag skulle aldrig låta mitt mående och mitt humör (som blir en följd av mitt mående) gå ut över barnen direkt men även om jag gör allt för att försöka dölja det så får de indirekt följa med på mina ups and downs ändå. Jag hamnar alltid i något slags mani-stadie, när jag mår dåligt lite längre perioder, i något slags försök att fly verkligheten. Fyller jag tiden med massa aktivitet så slipper jag vara här och nu och det är inte alltid så roligt för Belle att haka på en långpromenad, storstädning av huset, rensning, tvättrace, fix osv. Det går såklart ingen nöd på henne för hon får kärlek och uppmärksamhet i överflöd men idag har hon varit lite less på mig vilket gör henne extra gnällig och det i sin tur gör ibland att jag bara vill "fly" in i något ännu mer. Men vi har pussats, sjungit, gosat, busat, läst bok också och så har hon badat två gånger idag vilket är det bästa hon vet (det ena badet var dock inte självvalt så att säga utan att nämna några detaljer...) så vi har helt klart haft en bra dag totalt sett. Jag får faktiskt sällan dåligt samvete trots att det finns massor av morsor som är betydligt "bättre" än mig men jag vet att jag gör allt jag kan och lite till för våra barn och det räcker för mig. Jag behöver inte vara bäst men jag vill alltid känna att jag har gjort mitt bästa

(null)

Belle gnällde exakt hela promenaden idag så efter bara halva rundan vände jag hemåt och gav upp.. Samma sekund som vi svängde upp på vår gata somnade hon. Så kan det gå ibland.
Det är tur att det finns plats i vagnen när Hugo tröttnar på att gå (det har dock aldrig hänt tidigare så jag vet inte vad det var med honom?) Han såg iaf riktigt mallig ut när han kollade sig omkring på alla vi mötte. "They see me rollin’..."

(null)

Ikväll blev det tacos till middag. Johan lagar all mat hos oss (jag gör dock "allt annat" här hemma och han har varken rört dammsugaren, tvättmaskinen eller städgrejerna sedan vi flyttade in så det är inte så värst synd om honom även om jag vet att vissa tycker det) men ikväll visste jag att han var extra stressad på jobbet så jag slängde ihop vad jag kan laga till middag och det är... tacos för det är ingen matlagning alls haha. Jag kan göra pannkaka också men det är väl typ allt. Jag är totalt ointresserad av matlagning och samtidigt extremt tacksam för att jag har en egen kock hemma. Johan är bäst! 

(null)

Efter middagen ville Lily ta på sig regnjackan och använda sitt paraply som hon fick av Johan för ett litet tag sedan. Som hon älskar detta paraply. 

(null)

Hoppas ni haft en fin tisdag. Kram på er!