Sol ute, sol inne, lite sol i sinne!

Belle blev så glad när hon kom hem imorse.. Men hon hade varit väldigt glad hemma hos svärisarna också. Hon är alltid glad den där lilla tjejen. Belle hade varit med farmor och farfar på utflykt igår och imorse fick vi en godmorgon-snap när de sjöng till Belles spelande på xylofonen. Jag är så himla glad för att Johan har så fina föräldrar och att våra barn ska få växa upp med världens bästa farmor och farfar. Tänk att jag inte hade haft finaste Eva och Christer i mitt liv om jag inte träffat Johan?? Det känns så fint att min familj har blivit större och att de är en självklar del av den. 

Jag och Belle tog en riktig långprommis imorse när hon kom hem vid 09. Sen har vi hängt ute massor. Dörren har stått öppen hela dagen och på något sätt känns det så himla skönt att få fylla hela husen med ny och härlig vårluft efter en instängd "vinter". Det är iaf känslan, haha.

(null)

Vi har varit iväg och handlat en sväng jag och Belle och sen tog vi en tur till Öregrund också. Ikväll har jag och Lily bakat bröd och så har vi ätit pasta, mamma scans köttbullar och ketchup till middag.. Lite underskattad mat ändå, haha. Jag tycker egentligen inte om ketchup men till färdiga köttbullar är det ett måste. 

Hoppas ni haft en fin dag! Vi har haft en väldigt mysig dag och jag känner hur jag blir mer och mer stabil igen efter det senaste "fallet" i och med ett nytt smärtskov. Det viktigaste är inte att inte falla utan det är att resa sig efter varje fall!