Regnet fortsätter ösa ner!

Lily blev alldeles lycklig imorse när hon tittade ut och såg att regnet öste ner. "Jaaaa!! Lily lika Lotta och Pippi!" ropade hon och hämtade först regnhatten och sen sin regnjacka. När vi skulle gå till bilen och åka till förskolan så gick Lily ut först och ställde sig här och sa: "Mamma kort?"  Haha självklart ville jag ha ett kort på henne när hon var så söt. 

(null)

Den här lilla tjejen har haft det lite jobbigt med förkylningen de senaste dagarna. Dessutom håller hon på att få två nya tänder. Lily har vi aldrig märkt något på när hon fått tänder, hon har inte mått dåligt av det alls. Belle mådde inte dåligt av de två första heller men nu kommer det två i överkäken så jag vet inte om det kan vara annorlunda. Eller så är allt bara lite extra jobbigt nu när hon är förkyld. 

(null)

Idag kom det någon och knackade på dörren vid 10-tiden.. Jag var inte alls sugen på att gå och öppna mitt i försök till nap med Belle men efter tredje knacken så masade vi oss upp och då möttes vi av BVC. Tydligen var det dags för 8-månaders hembesök som vi helt hade missat. Tur att de är världens gulligaste och mest förstående människor! Jag tror dock att jag aldrig någonsin visat mig så risig för någon utanför familjen någonsin. Skämdes lite men det är sånt som händer. 

Nu ska vi packa.. Imorgon väntar Småland!! <3 Hade det varit vad som helst annat som var inbokat i helgen så hade jag avbokat direkt men världens bästa människor bokar man aldrig av.. Som jag saknat våran fina bonusfamilj! Imorgon ses vi!!

Bullmamman.se

Vi längtar efter er!!!😍😍😍💕

Svar: 💕💕💕
Evelina Nilsson