Påfyllning av energi med de bästa!

Igår morse rullade det upp två bilar på vår uppfart strax innan 9. Den ena kom från Stockholm och den andra kom från Furuvik. Så himla mysigt med ett helt dygn med mina absoluta favoritmänniskor! Åh vad jag hoppas att Lily och Belle får samma syskonrelationen som jag och mina syskon har..

Vi åt frukost hela gänget direkt när de kom och sen klädde vi på oss och gick ut i det underbara vädret! 

(null)

(null)

(null)

Efter promenad blev det stopp i lekparken.. 

(null)

(null)

(null)

(null)

I lekparken blev det tävling på tid i en av "hinderbanorna". Barnen fick snällt stå och titta på medan vi vuxna tävlade en efter en...

(null)

... men sen var det deras tur och åh vad roligt de tyckte att det var när vi hade tävlat före! Allt blev så mycket mer på riktigt och Lily och Wilton ville aldrig sluta tävla.. (Felicia ville inte heller sluta utan hon körde gång på gång tills hon fick en tid hon var nöjd med haha), 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter lekparken så bjöd bästa brors på glass och det blev populärt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår kväll valde vi att ge barnen middag tidigare och sen när de alla hade somnat så grillade vi och åt middag bara vi vuxna för flesta gången på över två år haha. Alltid är det något barn som inte vill sova eller vaknar under kvällen men igår hade vi hela kvällen helt för oss själva. Så mysigt! Vi åt grillat och sen firade vi bästa brors som har fyllt 25 år! 

(null)

(null)

Hela gänget sov kvar tills idag så vi hade ännu en dag tillsammans idag. 

(null)

Efter frukosten klädde vi alla på oss och gick ut igen. När det var dags för lunch så packade vi med oss lunchen och bestämde oss för att gå och grilla korv vid vattnet men när vi väl kom dit så insåg vi att det blåste så himla kallt där nere så vi promenerade hem och åt lunch hemma istället! Älskar när man anstränger sig och packar med sig allt och så slutar det ändå med att vi äter lunchen hemma haha. 

(null)

Åh vad mysigt vi har haft det tillsammans! Jag har sagt det förr men jag säger det igen; syskon och familj är livet!